YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Yüzüne 17 Yıl Sonra Kavuştu

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te, çıkan yangında yüzünü tamamen kaybeden 34 yaşındaki kişiye, kendi dokuları kullanılarak yeni yüz yapıldı.

"Aynalara sadece ilaç sürmek için bakardım" Tedavi ile yeni yüzüne kavuşan Işık da mutluluğunu dile getirerek, kendisine "yeni bir hayat sunan" Mutaf'a teşekkür etti. İnsanların görüntüsünden rahatsız olduğunu belirten Işık, "Yüzümün değişmesi için çok sayıda ameliyat geçirdim. Bir süre sonra yüzümün değişeceğine dair umutlarımı bütünüyle yitirdim. Yüzümü kabullenmem ya da bir şekilde bir şeylere son vermek istedim" dedi. Fransa'da yarım yüz nakli gerçekleştirildiğini duyduğunu, bunun üzerine Paris'e gittiğini vurgulayan Işık, yüz naklinin yan etkilerinden ve ömür boyu ağır ilaç kullanılması gerektiği için bundan vazgeçtiğini söyledi. Bir şekilde bir mucize aradığını, daha sonra başvurduğu doktor Mutaf'ın "ben yapabilirim" dediğini anlatan Işık, şunları kaydetti: "Çünkü öyle bir durumdaydım ki dışarıda dolaşamıyor, insanların içine çıkamıyordum. Sürekli dört duvar arasındaydım. Misafirler geldiğinde bile dair üzerime kapıyı kilitliyordum. Çocukların beni gördüğünde öcü görmüş gibi kaçmalarına üzülüyordum. Tedaviden sonra aynaya baktığımda beklemediğim bir tabloyla karşılaştım. Çok şaşırdım. Oysa aynalara sadece ilaç sürmek için bakardım. Şimdi daha iyi oldu. Bundan sonra iş ve evlilik istiyorum. Hayatta daha iyi yerlere gelip, geçmişi telafi etmek istiyorum."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler