YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

62. Hükümetin Kurulması

GİRESUN (AA) - Nurettin Canikli'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümeti'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev alması, memleketi Giresun'da ve babaevinde sevinçle karşılandı.

62. Hükümetin Kurulması

GİRESUN - Nurettin Canikli'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümeti'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev alması, memleketi Giresun'da ve babaevinde sevinçle karşılandı. Nurettin Canikli'nin annesi Ayşe Canikli, Alucra ilçesindeki evlerinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun bakan olarak görev yapacak olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Nurettin Canikli'den ve diğer çocuklarından çok memnun olduğunu dile getiren Canikli, şunları kaydetti: "Çok iyi bir çocuktu, başarılıydı, çok okuyordu, derslerinde de çok başarılıydı. Gençliği iyi geçti, burada ilk ve ortaokulu okudu, ondan sonra Giresun merkezde 4 yıl İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. Orada da başarılı oldu, ondan sonra da yurt dışına, İngiltere'ye gitti. Yurt dışında da başarısını devam ettirdi. Daha sonra evlendirdik, hanımını da İngiltere'ye götürdü. Allah herkese böyle bir çocuk versin." Ayşe Canikli, oğlu Nurettin Canikli'nin kendisini her gün aradığını belirterek, "Sürekli beni arıyor, telefon açıyor 'anne nasılsın' diyor, bugün de aradı, iyiyim, huzurluyum dedim. Her gün arıyor, aramadığı gün hiç yok. Ben oğlumdan Türkiye'nin huzuru için çalışmasını istiyorum. Allah herkese, devletimize, hükümetimize huzur versin. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beye de Allah huzur versin" ifadesini kullandı. Nurettin'in yanı sıra 6 erkek, 2 kız olmak üzere 8 çocuğu daha olduğunu anlatan Ayşe Canikli, "Çocuklarımın hepsi okudu başarılı oldu. Ben hepsinden mutluyum. Hiçbir kötülüklerini görmedim. Allah herkese böyle evlatlar versin" diye konuştu. Canikli'nin okul arkadaşı Murat Aybar ise Nurettin Canikli'nin çok zeki ve çalışkan biri olduğunu belirterek, "Biz aynı okulda okuduk. Arkadaşlığımız, çocukluğumuz beraber geçti. Nurettin beyin kavga, dövüş gibi hiçbir olumsuzluğunu görmedik. Bütün 50 kişi içerisinde fark ediliyordu" dedi.

62. Hükümetin Kurulması62. Hükümetin Kurulması

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler