YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin , "Anadolu Ajansı dünyanın en güzel haberlerini sadece Türkiye'ye değil dünyaya duyuran bir haber ajansı"

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin , "Anadolu Ajansı dünyanın en güzel haberlerini sadece Türkiye'ye değil dünyaya duyuran bir haber ajansı" dedi.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün mektubu eşliğinde kendisine sunulan Yıllık 2012'yi inceleyen Vali Şahin, ajansın hazırlamış olduğu yıllıkla 2012'yi özetlediğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nın yaptığı haberlerle uluslararası bir haber ajansı konumunda olduğunu ifade eden Şahin, "Anadolu Ajansı dünyanın en güzel haberlerini sadece Türkiye'ye değil dünyaya duyuran bir haber ajansı. Atatürk'ün kurduğu her şey en güzelidir. Daha güzel haberlerle Türkiye'mizi dünyaya duyurmalarını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise kendisine sunulan Yıllık 2012'nin güzel bir çalışma olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı uzun yıllardır ülkemizdeki gündemi takip eden ve gündemdeki olayları halka haber verme konusunda ülkede öncü olan ve çok önemsediğimiz bur kuruluş. Ajansın yapmış olduğu çalışmalar da büyük mutluluk veriyor. Anadolu Ajansı'nı ilimizdeki haberleri olsun bölgemizdeki haberleri olsun bir an önce almamazı sağlayan çok ciddi ve güvenilir bir kuruluş olarak algılıyoruz."

Muhabir: Gültekin Yetgin

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler