YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CMD personelini müşteri memnuniyeti konusunda eğitiyor

Giresun'da Cihan Medya Dağıtım (CMD) personeline kurye, satış, veri güncelleme, dağıtım çalışma bilgileri ve müşteri...

Giresun'da Cihan Medya Dağıtım (CMD) personeline kurye, satış, veri güncelleme, dağıtım çalışma bilgileri ve müşteri memnuniyeti konularında eğitim semineri verdi.
CMD Giresun İl Yöneticisi Abdullah Takı, dağıtım işine sahip çıkılmadan gazetenin satışının sağlanmasının mümkün olamayacağına dikkat çekti.
Abdullah Takı, CMD'nin ülke genelinde 5 bölgedeki 490 şubesinde düzenlediği seminerlerle personelini gazete dağıtımı konusunda eğittiğini kaydetti.
Dünya standartlarında kaliteli hizmet sunulması için meslek içi eğitimine çok önem verdiklerini kaydeden Takı, "Bizim için önemli olan, daha kaliteli, daha güzel, daha doyurucu bir hizmet. Bu maksat için sarf edilen gayretlerin abonemiz tarafından da takdir edileceğini biliyoruz.” dedi.
Gün boyunca CMD'nin Giresun ve Ordu şubelerindeki personelin katılımıyla gerçekleşen seminerde konuşan CMD Trabzon İl Yöneticisi Abdullah Ömer Özdemir tecrübelerini ve birikimlerini dağıtım personeli ile paylaştı.
Eğitim yeni ufuklara yelken açmak anlamına geldiğini vurgulayan Özdemir, hizmetlerini ISO 9001 katılım belgesi şartlarına göre verdiklerini dile getirdi. Eğitimin çalışma hayatını güzelleştireceğini ifade eden Özdemir, "Her başlangıç yeni umutlar demektir. Yeni umutlar beraberinde başarılar getirir.” diye konuştu.
Eğitimin sonunda şirkette 5. yılını dolduran CMD personeline teşekkür belgesi verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler