YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Gül’e 'gül' Figürlü Kemençe

Giresun’un Görele ilçesinde yaşamını kemençe yaparak sürdüren Temel Karademir, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e özel ‘Gül' figürlü...

Giresun’un Görele ilçesinde yaşamını kemençe yaparak sürdüren Temel Karademir, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e özel ‘Gül' figürlü bir kemençe yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hayranı olduğunu belirten Temel Karademir (57), bir haftalık çalışmayla her yerde bulunmayan akça ağacından yaptığı 56 santim ebadındaki kemençeyi Cumhurbaşkanı'na hediye etmek istediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül'ü çok sevdiğini ve asıl mesleğinin karesör ustası olduğunu ifade eden Temel Karademir, şöyle konuştu: “Ben, kemençenin anayurdu Görele ilçesinde yıllardır kemençe yaparak hayatımı sürdürüyorum. Son günlerde aldığım kemençe siparişini yetiştirmekte güçlük çekiyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Cumhurbaşkanı'nı çok sevdiğim ve ona hayranlık duyduğum için gül figürli kemençeyi hediye edeceğim. Önümüzdeki günlerde randevu talep ederek kemençeyi Cumhurbaşkanımız Gül’e hediye etmek istiyorum. Cumhurbaşkanı Gül kemençeyi kabul ederse dünyanın en mutlu insanı ben olacağım.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler