YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresun Belediyesinden Üniversite Öğrencileri Için Eşya Kampanyası

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi öğrencilerine eşya yardımdında bulunmak amacıyla "Kullanılmayan Eşyalarınızı Değerlendirelim" kampanyası başlattıklarını söyledi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi öğrencilerine eşya yardımdında bulunmak amacıyla "Kullanılmayan Eşyalarınızı Değerlendirelim" kampanyası başlattıklarını söyledi. Aksu, yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında Giresun halkından evlerinde bulunan ve kullanılmayan buzdolabı, fırın, ocak, mutfak eşyaları, kap kacak, koltuk, yatak, çekyat gibi eşyaları toplayıp ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımını sağlayacaklarını söyledi. Giresun Üniversitesinde eğitim gören öğrencileri misafir olarak gördüklerini belirten Aksu,"Giresun Belediyesi olarak bu öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla bu kampanyayı başlattık. Evinde kullanılmayan eşyası olan ancak verecek bir yer bulamayan insanlarımız ile ihtiyacı olan öğrencilerimizi bu kampanya ile buluşturmuş olacağız" dedi. Kampanya için özel ekip oluşturduklarını ve eşyaların bu ekip tarafından yardımsever ailenin kapısından alındığını ifade eden Başkan Aksu, "Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımızın '444 4 028' nolu hattı aramaları yeterli. Belediyemiz tarafından oluşturulan özel ekip, vatandaşımızın evine kadar giderek eşyaları alacak. Giresun halkımızdan bu kampanyaya destek vermelerini istiyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler