YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresun Emniyet Müdürlüğü Bayram Tedbirlerini Aldı

GİRESUN (AA) - Giresun Emniyet Müdürlüğü'nce, Ramazan Bayramı ve bayram tatili sürecinde gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerinin alındığını bildirildi.

Giresun Emniyet Müdürlüğü'nce, Ramazan Bayramı ve bayram tatili sürecinde gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerinin alındığını bildirildi. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, bayram öncesi ve bayram süresince tüm güvenlik ve trafik tedbirleri alınması yönünde gerekli hazırlık ve planlamaların yapıldığı belirtildi. Açıklamada, bayram ve bayram tatili boyunca asayiş tedbirleri çerçevesinde 154, trafik açısından da 258 personelin görevlendirildiği aktarılarak,"Halkımızın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini temin amacıyla, özellikle vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunacağı beklenen şehirlerarası otogar, mezarlıklar, Atatürk Parkı, Debboy mevkii, Bulancak durağı kavşağı, Malpazarı kavşağı, Cumhuriyet Parkı, Keşap durağı, Giresun Kalesi ve Tabaklar geçidi mevkii civarı ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde alınacak asayiş emniyet tedbirlerinde toplam 26 ekip 258 personel görevlendirilmiştir. Ayrıca ilçe emniyet müdürlüklerimiz ve amirliklerimizce Ramazan Bayramı öncesi ve bayram süresince uygulamaya konulacak tüm emniyet ,trafik tedbirleri ile ilgili planlama ve görevlendirmeler düzenlenmiştir" denildi. Yapılan açıklamada, Giresun halkının karşılaştıkları olumsuzluklar karşısında "155 Polis İmdat Hattı"nı kullanmaları istenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler