YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu:

GİRESUN (AA) - Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, "Şampiyonluk için yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve Giresun halkı kenetlendi.

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, "Şampiyonluk için yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve Giresun halkı kenetlendi. Bu birliktelikle de şampiyonluğun gelmesi kaçınılmaz" dedi. Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Dardanelspor'a karşı hafta sonu önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bu maçı kazandığımız takdirde şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atmış olacağız, büyük avantaj yakalayacağız hatta şampiyonluğumuzu yüzde 70 garantilemiş olacağız. Dardanelspor karşısında galibiyet alacak güce ve inanca sahibiz. Başarmak için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Mehmet Kazancıoğlu, şunları kaydetti: "Daha birkaç ay öncesine kadar play-off hesapları yaparken, bugün şampiyonluğun en büyük adayı haline geldik. Şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj da yakaladık. Son 4 maçımız kaldı. Final havasında geçecek 4 önemli maç oynayacağız. Bu maçlarda iyi mücadele ederek, sezon sonunda başarıyı yakalayacağız. Şampiyonluk için yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve Giresun halkı kenetlendi. Bu birliktelikle de şampiyonluğun gelmesi kaçınılmaz."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler