YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresunspor - Manisaspor: 2-1

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, STAT: Giresun Atatürk HAKEMLER: Serkan Tokat GİRESUNSPOR: Eser MANİSASPOR: Bayram GOLLER: Dk. 14. David Abwo, Dk. 73 Abdulaziz

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, STAT: Giresun Atatürk
HAKEMLER: Serkan Tokat GİRESUNSPOR: Eser MANİSASPOR: Bayram GOLLER: Dk. 14. David Abwo, Dk. 73 Abdulaziz SARI KARTLAR: Çağrı, Rıdvan, Onur PTT 1’inci Liginde Giresunspor, sahasında Manisaspor’u 2-1 yendi.
5’inci dakikada Abdulaziz’in yaptığı ortaya Abwo dokunamadı, gerilerden gelen Berkan’ın sert vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
8’inci dakikada Ergün’ün pasıyla ceza sahasına giren Abwo, kaleci Bayram ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Bayram topu ayaklarıyla çıkardı ve sonrasında kapanan savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
9’uncu dakikada Milijas’ın kullandığı serbest atışta kaleye gitmekte olan topu Eser parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
14’üncü dakikada Özgür’ün uzun oynadığı topu Ergün kontrol etti ve bekletmeden pasını Abwo’ya aktardı. Abwo meşin yuvarlağın gelişine vurarak fileleri havalandırdı: 1-0.
39’uncu dakikada Alican’ın pasıyla biranda kaleciyle karşı karşıya kalan Abwo zor olanı yaptı ve bu kez topu Bayram’ın üzerine nişanladı.
41’inci dakikada Milijas’ın orta sahadan uzun pasına hareketlenen Dimitrov sert vurdu ve skoru eşitledi: 1-1.
56’ıncı dakikada Oğuzhan’ın sağ kanattan ortasına Milijas kafayla vurdu. Meşin yuvarlak iyi bir yer tutan Eser’in ellerinde kaldı.
73’üncü dakikada Ergün’ün pasına hareketlenen Abdulaziz sol kanattan ceza sahasına girdi. Plase bir vuruşla Giresunspor’u öne geçirdi: 2-1.
87’inci dakikada Alican rakiplerinden birer birer sıyrıldıktan sonra sağ çaprazdan bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleye kendi vurmayı denedi ancak top yandan auta gitti.
Maçı Giresunspor 2-1 kazandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler