YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Görele'de Emlak Danışmanlığı Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

GİRESUN (AA) - Görele Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından düzenlenen emlak danışmanlığı kursunda başarı gösteren 47 kursiyere belgeleri verildi.

Görele Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen emlak danışmanlığı kursunda başarı gösteren 47 kursiyere belgeleri verildi. HEM Müdürü Selim Kul, Görele, Tirebolu, Eynesil ve Çanakçı ilçelerinden gelen yoğun talep üzerine yörenin ihtiyacını karşılamak adına emlak danışmanlığı kursu açtıklarını söyledi. Toplam 61 kişinin kursa katıldığını, başarılı olan 47 kursiyerin belgelerini aldıklarını belirten Kul, "Amacımız halen belgesiz amatörce bu işle ilgilenen emlakçılara ve yeni emlakçı adaylarına belge vermek ve bu mesleği öğretip, yeni istihdam alanı açmaktır. 120 saat süren kursumuz 11 Mart 2014 tarihinde sona ermiştir. Bu kursumuza katılan 61 kursiyerden yapılan sınav sonucunda başarılı olan 47 kursiyerimiz belgelerini almışlardır" dedi. Görele’de 20 yılı aşkın süredir böyle bir kurs açılmadığını ifade eden Kul, kursun çok verimli geçtiğini kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler