YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Turan başvurusunu yaptı

Hasan Turan bu gün Giresun Ak Parti İl Başkanlığına giderek 7 haziran Milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Hasan Turan başvurusunu yaptı

Giresun'dan Milletvekili Aday Adayı olan Sn. Hasan Turan bugün Giresun Ak Parti İl Başkanlığına giderek 7 haziran Milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ak Parti il binasında aday adaylığı belgelerini Ak Parti il başkanı Hasan Ali Tütüncü'ye teslim eden Turan'ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başvuru sonrası kısa açıklamalarda bulunan Giresun Ak Parti Milletvekili aday adayı olan Hasan Turan; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye’nin dünya çapında farklı bir çizgide ilerlemesi için farkındalık oluşturduğuna dikkat çeken Turan, “Biz de o çizgiye uygun milletvekili olmanın gerekliliklerini yerine getirmeyi arzu ediyoruz” dedi. “Hem Erdoğan hem de Davutoğlu, coğrafyamızın sahip olduğu potansiyelin farkına varmamızı öğretti ve bir Türk vatandaşının etrafıyla birlikte düşünüp ona göre strateji belirlemesi gerektiğini gösterdi” diyen Turan, “Cumhurbaşkanımız ‘Dünya beşten büyüktür’ dedi. Yani kaç yüz tane devletin olduğu bir coğrafyada sadece beş güç dünyayı idare edemez. ‘Bu yarışta biz de varız’ dedi. Dolayısıyla biz de o çizgiye uygun milletvekili olmanın gerekliliklerini yerine getirmeyi arzu ediyoruz. Milletimizin hak ve hukukunu en iyi şekilde temsil edip bu ülkenin standartlarını en yukarıya çıkartmaya çalışırken milletimizden aldığımız güçle etrafımızda bize umut bağlamış mazlum ve mağdur coğrafyalara kol kanat germeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler