YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hizmet Sektöründe Çalışanlara Mesleki Eğitim Verilecek.

Giresun’da hizmet sektöründe çalışanlara yönelik mesleki eğitim verilmesiyle ilgili olarak Vali Durusun Ali Şahin başkanlığında...

Hizmet Sektöründe Çalışanlara Mesleki Eğitim Verilecek.

Giresun’da hizmet sektöründe çalışanlara yönelik mesleki eğitim verilmesiyle ilgili olarak Vali Durusun Ali Şahin başkanlığında bir toplantı düzenlendi.

Toplantı başlangıcında bir konuşma yapan Vali Şahin, hizmet sektöründe kalitenin arttırılması için toplantının yapıldığını belirterek bu toplantı neticesinde alınacak olan kararların Giresun’daki hizmet sektörünü bir adım daha öteye taşıyacağını kaydetti. Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtlı olan işletmelerde çalışanların mutlaka eğitimden geçirilmesi gerektiğini dile getiren Vali Şahin, ilgili odaların belge denetimi yapmalarını istedi.

Toplantıda bir denetleme heyeti oluşturulması kararlaştırılırken, denetimler, 1 Nisan 2013 tarihinden itibaren başlayacak. Mesleki Eğitim Merkezinin belge verdiği kişiler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce düzenlenecek olan “Hizmet Eğitimi” kursuna katılacaklar. Mesleki Eğitim Kanunun kapsamı dışında kalan Mesleklerde çalışanlar için de Hizmet Eğitimi kursları düzenlenecek.

Giresun Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde yapılan toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr Muhammed Angın, İşkur İl Müdürü Mustafa Sarı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Yılmaz, Halk Sağlığı İl Müdürü Fazıl Özden, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Cavunt ile ilgili Oda Başkanları katıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler