YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarının Protesto Edilmesi

GİRESUN (AA) - İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Eynesil ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

GİRESUN çağrısıyla cuma namazının ardından Yeni Cami önünde toplanan grup İsrail’in Gazze katliamında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı, ardından katliamlara tepki göstererek sloganlar attı. ÖZGÜR-DER Eynesil Temsilciliği üyesi Nabi Okur, geçen yıl Mısır'da iftar ve sahur vakitlerinde Müslümanlar katledilirken, bu katliamın aynısının bu yıl Gazze’de yaşandığını söyledi. İslam coğrafyasının neredeyse her beldesinde İslam düşmanları tarafından büyük acılar yaşatıldığını belirten Okur, Gazze’de 15 günde 800 civarında, Suriye’de 2 bin civarında masum insanın katledildiğini ifade ederek, şunları kaydetti: "Suriye’deki direniş olmazsa Esed, tüm Suriye’yi ve mazlum halkları katleder. Hamas olmazsa İsrail de tüm Filistin’i yok eder. Bundan dolayı Suriye ve Filistin direnişine sahip çıkmak, ümmete sahip çıkmaktır. İslam’ın ve halkların geleceğine sahip çıkmaktır, kendi geleceğine sahip çıkmaktır. Suriye ve Gazze’deki direnişler, mazlumların gasbedilmiş haklarını zalimlerden alabilmeleri için umut aşılayıcı ve müjdeleyici direnişlerdir."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler