YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu Doğum Haftası

GİRESUN (AA) - Yağlıdere'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede görev yapan din görevlileri ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Yağlıdere'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede görev yapan din görevlileri ve vatandaşlar kan bağışında bulundu. Otobüs terminali önündeki Türk Kızılayı otobüsünde kan bağışında bulunan gönüllülere ikramlarda bulunuldu. Yağlıdere Müftüsü Orhan Bal, insanlara örnek olmak ve hayra teşvik etmek gibi kutsal bir görevleri olduğunu ifade ederek, "Kan vermenin önemini insanlara anlatmak için önce kendi camiamızdaki memur ve imamlarımız olarak kan verelim ve kan bağışı ile Kızılay'a destek olalım istedik. Kampanyaya ilçe halkının da destek vermesi bizleri daha çok sevindirmiştir" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler