YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis Hırsızı Kanalizasyonda Yakaladı

Giresun’un Görele ilçesinde inşaatlardan çaldığı bakır kabloları hurdacılara sattığı ileri sürülen bir kişi çalıştığı inşaatın...

Giresun’un Görele ilçesinde inşaatlardan çaldığı bakır kabloları hurdacılara sattığı ileri sürülen bir kişi çalıştığı inşaatın kablolarını çalınca yakayı ele verdi.

İlçede bir çok inşaatlardan çaldıkları elektrik kablolarını yakarak erittikten sonra bakırını hurdacılara sattığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

İlçede inşaat hırsızını takibe alan Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, kendi çalıştığı adliye sarayı inşaatındaki kabloları çaldıktan sonra arazide yakmaya çalışan İ.U’yu (30) suçüstü yakaladı.

Arazide çaldığı kabloların plastiklerini yakarken yakalanan hırsız zanlısı İ.U. polisleri fark edince şehir kanalizasyonuna gizlendi. Ancak polislerin elin kanalizasyona gizlense de kurtulamadı.

Hırsız zanlısı İ.U.’nun daha öncede bir çok inşaatın yanı sıra çalışmakta olduğu adliye sarayı inşaatının da bakır elde etmek için kablolarını çaldığı belirlendi.

İ.U. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler