YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SP Genel Başkanı Kamalak Giresun'da

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere görünüşte 15 parti...

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere görünüşte 15 parti giriyor. Gerçekte ise sadece 2 parti giriyor. Biri SP, öteki ise diğerleridir." dedi.
Kamalak, partisinin Giresun İl Teşkilatı’nca Osman Ağa Meydanı’nda düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Burada Giresun halkına seslenen Kalamak, mitinge katılanlardan 12 Haziran seçimi için destek istedi.
12 Haziran Genel Seçimi’nin aslında iki parti, SP ve diğer partiler arasında geçeceğini öne süren Kalamak, "Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere görünüşte 15 parti giriyor. Gerçekte ise sadece 2 parti giriyor. Biri SP, ötekisi ise diğerleridir, diğerleridir. Bu sözlerimden diğer partilere oy vermiş kardeşlerimiz alınmasınlar. Benim hiç kimseyi kırmak, gücendirmek gibi bir niyetim yok. Ama doğruları söylemek, bu güzel milletimize gerçeği olduğu gibi aktarmak ‘Dürüstüm’ diyen insanın boynunun borcudur." diye konuştu.
SP dışında AB’ye ‘Hayır’ diyen, ‘Bizim yerimiz İslam birliği olmalı’ diyen başka parti olmadğını söyleyen Kalamak, "Bizim dışımızdaki tüm partiler batıcıdır. AB’den yanadır. Nedir AB? AB’yi kuranlar İngilizler, Fransızlardır. AB bir Hristiyan kulübü değil mi? İster AK Parti’li, iste CHP’li ister, ister MHP’li olun. Bu güzel yurdumuzun insanlarınsa soruyorum? ‘Sen Hristiyan kulübünden mi yanasın? İslam Birliği’nden mi yanasın? İslam Birliği’nden yana tek parti SP’dir. Daha önce ister AK Parti’ye, ister CHP’ye, isterse de MHP’ye, ya da şu veya bu partiye oy vermiş ol, eğer İslam Birliği’nden yanaysal ‘Gel’ yerin burası. Diğerlerinin tamamı işbirlikçi, zalimden zulümcüden yanadır. Biz ise mazlumdan yanayız." diye konuştu.
Kamalak, iktidarda bulundukları dönemde önlerinin kesildiğini savunarak, "Yolumuz kesilmeseydi Türkiye şuan, gelişmiş ülkelerden çok daha ilerde olurdu. İşbirlikçiler yolumuzu kesti. Tam 383 projemiz işleme konulamadı. Yoksa biz Anadolu’yu baştan başa kaldıracaktır. Ama inşallah çözeceğiz." dedi. İktidar olduklarında Osmanlıcayı okullara ders olarak koymak olacağını kaydedetti.
SP Genel Başkanı Kamalak, "Siz dedelerinizin mezar taşlarını okuyamıyorsunuz ama onları öldüren İngiliz'in, Fransız'ın mezar taşlarını okuyabiliyorsunuz. Biz iktidara geldiğimizde ise Osmanlıcayı okullara ders olarak koyacağız." diye konuştu. SP Genel Başkanı Kamalak, iktidara gelmeleri durumunda eğitimde birçok düzenlemeyi sağlayacaklarını, işsizlik sorununu çözeceklerini, fakirliği yeneceklerini, Kur’an öğrenme yasağını kaldıracakları vaadinde bulundu, projelerini açıkladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler