YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarım Kredi Kooperatifi Köylerde Kredi Verecek Üretici Aradı

Giresun'un Güce ilçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İlhami Takır, köyleri ziyaret ederek ortakların sorunlarını dinledi.Kuluncak...

Tarım Kredi Kooperatifi Köylerde Kredi Verecek Üretici Aradı

Giresun'un Güce ilçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İlhami Takır, köyleri ziyaret ederek ortakların sorunlarını dinledi.

Kuluncak Köyü’nde köylülerle bir araya gelen Kooperatif Müdürü İlhami Takır, Tarım Kredi Kooperatifi olarak çiftçilerin ihtiyaç duyacakları tarımsal girdiler ile temel tüketim maddelerinin arasında değişen faiz oranlarıyla karşılandığını belirterek yörede yaşayan tüm çiftçileri Kooperatife ortak olarak Tarım Kredi ayrıcalığıyla tanışmaya davet etti.

Takır, ”Güce Tarım Kredi Kooperatifi olarak kooperatifimiz çalışma alanı içerisinde bulunan köy ve mahallerden kayıtlı ortaklarımızın memnuniyeti için çalışan kooperatifimiz gayretli hoşgörülü ve saygı ile hizmet görev anlayışı içerisinde ortaklarımızla bir bütün olarak çalışmaktayız. Yine çitçi ortaklarımıza sezonunda gübre, tohum,Zirai ilaç, besi, süt yemi, çeşitli zirai araç ve gereç ihtiyaçları zamanında tedarik edilmektedir. Ortaklarımızın haklarını ve piyasaya karşı korumak için bütün imkânlarımız kullanmaktayız. Ortaklarımızdan gelecek olan bütün olumlu ve olumsuz önerileri dikkate alarak hizmet en iyisini verme gayreti içindeyiz.Güce Tarım Kredi Kooperatifi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Güce tarımının ve Güce çiftçisinin her zaman hizmetinde olacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından köy halkını temsilen söz alan Kuluncak Köyü Muhtarı İbrahim Şahin, Güce Tarım Kredi Kooperatif’inin üreticiye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı duydukları mutluluğa değinerek “Başta Kooperatif Müdürü İlhami Takır ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Artık köylümüz tefecinin kucağına düşmeyecek, iyi ki Tarım Kredi var” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler