YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üç sınavda 100 tam puan alan kursiyere ödül

Giresun’un Görele ilçesinde Özel Görele Sürücü Kursu, ehliyet sınavında üç bölümden de tam puan alan...

Üç sınavda 100 tam puan alan kursiyere ödül

Giresun’un Görele ilçesinde Özel Görele Sürücü Kursu, ehliyet sınavında üç bölümden de tam puan alan kursiyer Yetkin Usta’yı ödüllendirdi.
Ağustosta yapılan ehliyet sınavında Yetkin Usta (20) trafik, ilk yardım ve motor bölümlerinin hepsinden 100 puan aldı. Usta’ya ödül olarak bin TL para ödülü verildi. Para ödülünü Usta'ya takdim eden Görele Sürücü Kursu Kurucusu Hasan Öztürk, "20 yıldan beri ilçemizde faaliyet göstermekteyiz. Her zaman eğitimde kaliteyi ilke edindik. Daha başarılı olmak için çalıştık. Bu güne kadar yapılan test sınavlarımızda çoğu kursiyerlerimiz üç dersten 100 tam puan almayı hedeflemişler fakat alamamışlardı. Ancak kursiyerimiz Yetkin Usta bir ilke imza atarak trafikten 100, motordan 100 ve ilk yardım sınavından 100 tam puan alarak, bizleri sevindirmiştir. Kursiyerimize bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarılar diliyorum.” dedi.
Başarılı kursiyer Yetkin Usta ise “Çok çalışınca oluyor. Bu sınavlar genelde dersi iyi dinleyen ve çalışanların başarabileceği bir sınav. Buradan diğer arkadaşlara tavsiyem sürekli soru çözsünler ve çalışsınlar. Ehliyet sahibi olmak çok güzel bir duygu.” şeklinde sevincini dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler