YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Şahin Cami Projelerinden Dolayı Ali Bahat'a Teşekkür Plaketi Verdi

GİRESUN (AA) - Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, inşaat mühendisi Ali Bahat'a, hazırladığı Türk-Osmanlı mimarisi, işlemeli cami projelerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, inşaat mühendisi Ali Bahat'a, hazırladığı Türk-Osmanlı mimarisi, işlemeli cami projelerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Şahin, teşekkür plaketini takdiminde yaptığı konuşmada, Bahat'ın Türkiye ve bazı yabancı ülkelerde 200'ün üzerinde cami projesine imza attığını belirtti. Osmanlı mimarisini yaşatan bir şahsiyet olarak Bahat'ı kutlayan Şahin, "Allah'ın evini dünyada yapma görevini üstelenen bir şahsiyet olarak sizi kutluyorum. Böylesine önemli ve kıymetli bir kişiyi ödüllendirmek istedik. Allah'ın evini yapma çalışmaların bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum" dedi. Bahat ise teşekkür plaketinden dolayı Vali Şahin'e teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler