YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gümüşhane Valiliği Logo Tasarım Yarışması Düzenledi

GÜMÜŞHANE, Konuya ilişkin olarak valilikten yapılan yazılı açıklamada, Gümüşhane kimliği altında faaliyet gösteren resmi ya da özel kuruluşların istedikleri takdirde

GÜMÜŞHANE, Konuya ilişkin olarak valilikten yapılan yazılı açıklamada, Gümüşhane kimliği altında faaliyet gösteren resmi ya da özel kuruluşların istedikleri takdirde kullanmalarını sağlamak için kentin doğal, tarihi ve turistik dokusunun ön plana çıkartıldığı logo tasarımının amaçlandığı kaydedildi. Gümüşhane’nin doğal, kültürel ve tarihi kimliğinin yansıtılmasının hedeflendiği belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Yarışma sayısal daldadır. Yarışmaya, seçici kurul üyeleri ve birinci derece yakınları dışında amatör-profesyonel herkes katılabilir. Tasarımların daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış olması gerekir. Katılımcı, yarışmaya gönderdiği eserin tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu beyan dışında hareket ettiği anlaşılanlardan elde ettikleri ödül ve her türlü kazanım geri alınır."
Yarışmaya en fazla 5 logo tasarımıyla katılım olabileceği vurgulanan açıklamada, tasarımların rakamdan oluşan bir rumuz ile adlandırılması istendi, eserlerin seçici kurul önüne bu rumuzla çıkartılacağı vurgulandı. Açıklamada, tasarımların genel ahlaka aykırı olmaması ve Gümüşhane’yi yansıtan orijinal bir çalışma olması gerektiğine de işaret edildi, son katılım tarihinin 9 Nisan olduğu belirtilerek, kent dışından yarışmaya katılanların logo tasarımlarını iadeli taahhütlü olarak göndermesi istendi. Birinciye 10 bin lira ödül verilecek olan yarışmanının sonuçları 14 Nisan'da açıklanacak.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler