YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gümüşhane'de, Pkk'nın Kaçırdığı Öğretmen Için Dua Edildi

- TUNCELİ' de PKK'lı teröristlerce kaçırılan ve bazı internet haber sitelerinde şehit edildiği iddia edilen 23 yaşındaki İlkokul öğretmeni Necmettin Yılmaz

Gümüşhane'de, Pkk'nın Kaçırdığı Öğretmen Için Dua Edildi

- TUNCELİ' de PKK'lı teröristlerce kaçırılan ve bazı internet haber sitelerinde şehit edildiği iddia edilen 23 yaşındaki İlkokul öğretmeni Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde, cuma namazı sonrasında dua edildi.
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Çiftçibaşı Köyü İlkokulu'nda geçen hata öğrencilerine karnelerini dağıttıktan sonra bayram tatili için Gümüşhane'ye gitmek için otomobiliyle yola çıkan öğretmen Necmettin Yılmaz, Tunceli- Pülümür karayolunda teröristler tarafından kaçırıldı. PKK'lı teröristler tarafından öğreten Nurettin Yılmaz'ın öldürüldüğü söylenirken, Tunceli Valiliği yaptığı açıklamada bu konuda elde bulgu olmadığını, öğretmenin kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.
CUMA NAMAZI SONRASI DUA EDİLDİ
Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde öğretmen Necmettin Yılmaz'ın akıbetiyle ilgili haber bekleyen hemşerileri, bugün Merkez Cami'de onun için dua etti.
Cuma namazı sonrasında Kuran okunmasının ardından Müftü Hasan Değirmenci, öğretmen Yılmaz'ın ailesine kavuşması için dua etti. Türk bayrakları taşıyan, 'Yanındayız, gönlümüzdesin. Torul seninle' yazılı pankart açan kalabalık da duaya eşlik etti.
Kaçırılan öğretmenin camide duaya katılan ağabeyi Ahmet Yılmaz'ı da vatandaşlar teselli etmeye çalıştı.
BABA, OĞLUNUN YAŞADIĞI YÖNÜNDE BİLGİ ALMIŞ
Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, dua sonrası yaptığı açıklamada öğretmen Necmettin Yılmaz'ın ailesine kavuşmasını beklediklerini söyledi. Öğretmenin babası Halit Yılmaz'ın oğlunun yaşadığına ilişkin bilgi aldığını anlatan Başkan Köroğlu,şunları söyledi:
"Bu olayla ilgili son günlerde ne hikmetse sosyal medya, 'Öğretmenimiz şehit edildi' diye çalkalandı. Güvenilir tek kaynak devletimiz olmalı. Öğretmen kardeşimizin babası Ankara'da bazı sivil toplum kuruluşları ile görüşüyor. Bu görüşmelerde, ismini belirtemedi ama evladının hayatta olduğu yönünde bilgi aldığını söyledi. Kardeşimiz için dua ettik. İnşallah bayram sabahı ailesine kavuşur ve güzel bir bayram olur. Biz de bunun mutluluğunu yaşarız."

Gümüşhane'de, Pkk'nın Kaçırdığı Öğretmen Için Dua EdildiGümüşhane'de, Pkk'nın Kaçırdığı Öğretmen Için Dua EdildiGümüşhane'de, Pkk'nın Kaçırdığı Öğretmen Için Dua Edildi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler