YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gümüşhanenin kaderini kim çiziyor?

Tekke beldesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Özoğlu, Tekke beldesine yapılmasını yada taşınmasını istedikleri

Gümüşhanenin kaderini kim çiziyor?

Tekke beldesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Özoğlu, Tekke beldesine yapılmasını yada taşınmasını istedikleri üniversitenin bir kolu için yetkili kişilerin duyarsızlığına isyan etti.

Özoğlu, "Gümüşhane'nin kaderini kim çiziyor bilmek isteriz, bunca feryadımızı duymak istemeyen yetkililer ya da sorumlular hangi amacın peşindeler, bir türlü çözemedik. Tekrar ediyoruz ki, daha önce de belirttiğimiz gibi mevcut fiziiki şartlar bir fakülte kurulması yada taşınması için her bakımdan bu bölgede müsait iken kılını kıpırdatmayan yöneticilerin anlamakta güçlük çekiyoruz." dedi.

Özoğlu, "Bu tür girişimler destek göreceği yerde sanki hiç bir önemi yokmuş gibi ortada öylece bırakılıyor; oysa Tekke beldesine küçük çaplıda olsa gelebilecek bir üniversite kolu, bu yerleşim yerinin hayatını değiştirecek." diyerek yetkilileri bir kez daha göreve çağırdı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler