YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nova, sosyal medyadaki gücünü artırıyor

İnşaat, Poliüretan enjeksiyon sistemleri, yalıtım ve ankraj kimyasalları sektörünün lider

Nova, sosyal medyadaki gücünü artırıyor

İnşaat, Poliüretan enjeksiyon sistemleri, yalıtım ve ankraj kimyasalları sektörünün lider kuruluşlarından Nova Ankraj ve yalıtım kimyasalları, Twitter hesabının ardından Facebook sayfasını da açarak sosyal medyadaki varlığını güçlendirdi. Sektörle ilgili gelişmeleri Twitter’dan sonra yayına giren yeni Facebook sayfasında da duyurmaya başlayan Nova, yakında farklı sosyal medya uygulamaları ile etkileşim alanını zenginleştirecek. Sosyal medyayı şirketin tüm çalışmalarının yansıtıldığı bir alan gibi kullanacak olan Nova, birbiriyle entegre çalışan mevcut web sitesi, Twitter hesabı ve Facebook sayfası ile şimdilik yeni ürün ve kampanyalarına dair bilgiler sunuyor.

Nova Ankraj ve yalıtım kimyasalları’nın yapmış olduğu tüm etkinlikler, kampanyalar, duyurular Twitter hesabı, Facebook sayfası üzerinden yapılırken diğer genel hizmet ve bilgilerine ise www.novamakine.com adresinden ulaşılabilir.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler