YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Barışta Hakkari'de Buluşalım" Projesi

HAKKARİ (AA) - Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi tarafından, "Barışta Hakkari'de Buluşalım"

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi tarafından, "Barışta Hakkari'de Buluşalım" Projesi kapsamında kentte kurulan dev şişme lunaparka giderek çocuklarla eğlendi. Proje kapsamında yaklaşık 10 gün önce kente gelerek Hakkarili çocukların eğlenmesi için Karayolları 144. Şube Şefliği sahasındaki bin 500 metrekarelik alana kurulan parka, kentteki çocuklar büyük ilgi gösterdi. Üzerinde Kürtçe ve Türkçe "omuz omuza barışa doğru" yazılı tişört, şapka ve hediyeler dağıtan Beşiktaş Belediyesi ekipleri, park alanında düzenledikleri etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Hatipoğlu ile parkın bulunduğu alana gelen ve çocuklarla kaydırağın bulunduğu balona çıkan Hazinedar, aileleriyle parkta eğlenen çocukların mutluluğuna ortak oldu. Beşiktaş Belediyesi bando ekibinin çaldığı şarkılar eşliğinde halay çeken Hazinedar, "Buradan tüm Türkiye'ye örnek olacak bir fotoğraf çektirelim. Hakkarili kardeşlerimiz ve çocuklarımızla çok güzel bir fotoğrafla yaşadığımız bu anı ölümsüzleştirelim. Belediyelerimiz bu fotoğrafı resmi internet sitelerine bırakarak tüm Türkiye'ye gösterelim" diyerek alandaki çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatipoğlu ile Hazinedar, daha sonra çocuklara oyunca dağıttı ve onlarla bir süre sohbet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler