YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çukurca'da Pkk'dan Taciz Ateşi: 1 Asker Şehit(2)

ÇUKURCA ŞEHİDİNE HAZİN TÖREN Hakkari'nin Çukurca İlçesi Güvendağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan piyade uzman çavuş 28 yaşındaki Mete Yahşi için, Hakkari

Çukurca'da Pkk'dan Taciz Ateşi: 1 Asker Şehit(2)

ÇUKURCA ŞEHİDİNE HAZİN TÖREN
Hakkari'nin Çukurca İlçesi Güvendağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan piyade uzman çavuş 28 yaşındaki Mete Yahşi için, Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nda uğurlama töreni düzenlendi.
Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, şehidin eşi Yasemin ile 3 yaşındaki kızı Miray katıldı.
Törende şehit uzman çavuş Mete Yahşi'nin özgeçmişi ve ardından dua okundu. Daha sonra şehit Yahşi'nin cenazesi, bir süre silah arkadaşlarının omuzlarında taşınarak tekbirler eşliğinde helikoptere bırakıldı. Tören boyunca gözyaşı döken Yasemin Yahşi, kızı Miray ile birlikte şehit eşi Mete Yakşi'nin cenazesiyle birlikte, helikopterle Van'a gitti.
Şehit uzman çavuş Mete Yakşi'nin cenazesinin, buradan da askeri uçakla memleketi Samsun'a gönderileceği belirtildi.

Çukurca'da Pkk'dan Taciz Ateşi: 1 Asker Şehit(2)Çukurca'da Pkk'dan Taciz Ateşi: 1 Asker Şehit(2)Çukurca'da Pkk'dan Taciz Ateşi: 1 Asker Şehit(2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler