YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Türkiye Kupası

HAKKARİ (AA) - Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Cizrespor, deplasmanda karşılaştığı Yüksekova Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Cizrespor, deplasmanda karşılaştığı Yüksekova Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Yüksekova Belediyespor ile Cizrespor arasında Yüksekova Şehir Stadı'nda oynanan maç, futbolcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Çekişmeli geçen ve futbolcular arasında zaman zaman gerginlik yaşanmasına neden olan maç sonunda konuk takım Cizrespor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Alınan skorla Yüksekova Belediyespor kupadan elenirken, Cizrespor ise bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Bu arada, saha kenarında maç boyunca taraftarlarla karşılaşmayı izleyen bir köpeğin hareketleri ise dikkati çekti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler