YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazetecilerden Yeni Başkana Ziyaret

HAKKARİ (AA) - Şemdinli'de görev yapan gazeteciler, Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Şemdinli'de görev yapan gazeteciler, Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Gazeteciler, yerel seçimlerde AK Parti'den Derecik Belde Belediye Başkanlığına seçilen Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi. Ziyarette açıklama yapan Çetinkaya, belde belediye başkanlığını rekor oyla kazandığını söyledi. Çetinkaya, "Beldemizin kalkınması ve daha güzel çalışmaların olması için bizim ve siz gazetecilerin üzerine çok ciddi vazifeler düşüyor. Gerek çözüm süreci gerekse beldemizde yapacağımız güzel çalışmaların doğru ve güzel yansıtılması sizin elinizde. Buna katkınız olacağına inanıyorum. Tek amacımız beldeye hizmet etmek ve hak ettiği yere getirmek." Bölgede devam eden barış, sürecinden dolayı insanların çok mutlu ve umutlu olduğunu belirten Çetinkaya, sürecin çok güzel meyvelerini hep birlikte alacaklarını ifade etti. Çetinkaya, "Başta Derecik olmak üzere Şemdinli, Yüksekova ilçelerimiz de dört gözle Kuzey Irak ile aramıza sınır kapısının açılmasını bekliyoruz. Umuyoruz yakında sınır kapımız halkımızın hizmetine girer" diye konuştu. Beldede çalışmalara başladıklarını da anlatan Çetinkaya, mahalle ve ara sokaklarda yol genişletme çalışması yapacaklarını ve belde yollarını kilitli parke taşı ile döşeyeceklerini ifade etti. Görüşmenin ardından Derecik'te açılması planlanan sınır kapısının bulunduğu alanı gazetecilere gezdiren Çetinkaya, burada devam eden çalışmaları inceledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler