YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakkari'nin Kötü Imajını Silmek Için Harekete Geçtiler

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, Polisevi'nde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkari'nin güzel haberlerle ön plana çıkarılması gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Amacımız;

Hakkari'nin Kötü Imajını Silmek Için Harekete Geçtiler

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, Polisevi'nde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkari'nin güzel haberlerle ön plana çıkarılması gerektiğini belirterek şunları söyledi:
"Amacımız; Hakkari halkına daha güzel hizmetler yapmak. Bu tür toplantıları farklı kesimlerle yapıyoruz. Halkımızın huzuru için buradayız. Hakkari ilimizin olumsuz haberlerle değil, güzel haberlerle gündeme getirilmesini istiyoruz. İlimizin kötü imajını artık değiştirmemiz gerekir. Hakkari ilimiz çok güzel ve insanları da çok iyi."
Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ise, ildeki doğa güzelliklerinin Türkiye'nin hiç bir ilinde olmadığını söyledi. Buna karşın Hakkari'nin bugüne kadar kötü haberlerle anıldığını belirten Tuğgeneral Korkmaz, "Artık bu kötü imaja hep beraber son vermeliyiz. İlimizi güzel haberlerle gündeme getirelim ki buraya insanlar rahat gelebilsinler. Ben iddia ediyorum Hakkari Türkiye'nin en huzurlu ilidir" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler