YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçişleri Bakanı Soylu Bayram Namazını Çukurca'da Kıldı (2)

'BİZİ AYIRMAK İSTEYENLER HÜSRANA UĞRADI' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Çukurca'da bayram namazını kıldıktan sonra Kaymakamlık tarafından organize edilen kahvaltıda açıklamalarda

İçişleri Bakanı Soylu Bayram Namazını Çukurca'da Kıldı (2)

'BİZİ AYIRMAK İSTEYENLER HÜSRANA UĞRADI'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Çukurca'da bayram namazını kıldıktan sonra Kaymakamlık tarafından organize edilen kahvaltıda açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi bölmek isteyenyere fırsat vermeyeceklerini belirterek Bakan Soylu, "Bu topraklar bize büyük bir emanettir. Biz büyük bir medeniyetin parçalarıyız. Birliğimize beraberliğimize, kardeşliğimize nifak sokmaya çalışanlar, bizi birbirimizden ayırmak isteyenler her dönem hüsrana uğramıştır. Çünkü bu memleketi ayakta tutmak icin gayret gösteren evlatları var" dedi.
'BİZİ İSTİKAMETİMİZDEN SAPTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR'
Türkiyeyi istikametinden saptırmaya çalışanların olduğunu belirten Bakan Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bizi istikametimizden saptırmak isteyenler 'Eğer Türkiyeyi istikametinden saptırırsak Ortadoğu'ya istedigimiz gibi han kurarız. Kafkasyayı istediğimiz gibi idare ederiz' diyorlar. Bir çok gayeleri olmasına rağmen aynen biraz önce camide dinimizin emri gibi aranızdan bir rüzgar geçmeyecek kadar safları sıklaştırın diyen bir anlayaşın gereğini yerine getiriyoruz. Bugün Çukurca'da yine bu anlayışı hep birlikte ortaya koyuyoruz. Coğrafyası zor ama ne kadar zorsa sevdası da o kadar büyük bir coğrafyadayız. Şunu ifade etmek istiyorum. Geleceğe dair ümidimiz tamdır ve açıktır. Bizim dünyaya etrafımızdaki coğrafyaya söyleyecek sözümüz var. Onun için kuvvetli olmak zorundayiz. Bu ülkenin en büyük zenğinliği birliği ve beraberliğidir. Birlik ve beraberliğimize olan bu kastı hep birlikte bertaraf etmeliyiz. Terörü bu topraklar üzerinde hakim hale getirmek isteyenlere karşı, biz hedefimizi cocuklarımızı, hemşire, doktor mühendis , iyi yetişmiş evlatlar haline getirerek cevap vermek durumundayız."
Bakan Soylu, daha sonra Çukurca Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret edip bayramlarını kutladı. Bakan Soylu, buradan Yüksekova İlçesi'ne geçti.

İçişleri Bakanı Soylu Bayram Namazını Çukurca'da Kıldı (2)İçişleri Bakanı Soylu Bayram Namazını Çukurca'da Kıldı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler