YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İl Genel Meclisi Üyeleri Muhtarlarla Bir Araya Geldi

HAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesinde 30 Mart seçimlerini kazanan il genel meclisi üyeleri, ilçedeki köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

HAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesinde 30 Mart seçimlerini kazanan il genel meclisi üyeleri, ilçedeki köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Avaşin Kültür Parkı konferans salonunda düzenlenen toplantıda muhtarlara seslenen il genel meclisi daimi encümeni Mürsel Özdil, kendilerine oy veren, vermeyen tüm kesimlere eşit şekilde hizmet götüreceklerini belirtti. Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve muhtarlarla sürekli iletişim halinde olarak sıkıntıları gidereceklerini kaydeden Özdil, muhtarların köylerde yaşadıkları sıkıntıları bir rapor halinde kendilerine sunmasını istedi. Muhtarların da yürütülen çalışmalara destek olması gerektiğini dile getiren Özdil, sıkıntıları yerinde görmek amacıyla ilçedeki tüm köyleri tek tek dolaşacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından toplantı, soru cevap bölümüyle son buldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler