YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lice'deki Heykel Gerginliği

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Lice'deki olayları bahane ederek, izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.

Lice'deki Heykel Gerginliği

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Lice'deki olayları bahane ederek, izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti. İlçe merkezindeki Cengiz Topel Caddesi'nde bir araya gelen yüzleri kapalı bir grup gösterici, Ezcaneler Sokağı'nda güvenliği sağlayan polis araçlarına taş ve molotof kokteylleriyle saldırdı. Polisin gaz bombalarıyla müdahale ederek dağıttığı grup bir müddet sonra tekrar bir araya gelip barikat kurarak yolu trafiğe kapattı. Çevrede güvenlik önlemlerini arttıran polis gruba tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale ederken, esnaf da çıkan olaylar nedeniyle kepenk kapattı. Polisin gruba müdahalesi devam ediyor.

Lice'deki Heykel Gerginliği

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler