YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van ve hakkari'de kar yolları kapattı (2)

1 METREYİ AŞAN KAR Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler çalışma başlattı.

Van ve hakkari'de kar yolları kapattı (2)

1 METREYİ AŞAN KAR
Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler çalışma başlattı. Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Durankaya beldesi, 8 köy ve bağlı mezra yollarının ulaşımını sağlayan 2 bin 600 rakımlı Şibekör tepesinde çalışma yapan karla mücadele ekipleri, yolda yer yer bir metreyi aşan karla karşılaştı. Dört saatlik bir çalışmadan sonra Durankaya zirvesine ulaşan ekipler, şu an kapalı olan 8 köy ve 12 mezra yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu arada ekiplerin kar çalışması yaptığı sırada Durankaya yolundaki Şibekör tepesi üzerinde askeri bir helikopterin uçtuğu görüldü.

Van ve hakkari'de kar yolları kapattı (2)Van ve hakkari'de kar yolları kapattı (2)Van ve hakkari'de kar yolları kapattı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler