YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van'da Nisan Karı Yol Kapattı (3)

HAKKARİ'DE DE KAR Van ve Bitlis çevresinde etkili olan kar yağışı Hakkari ve Yüksekova ilçesinde de hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Van'da Nisan Karı Yol Kapattı (3)

HAKKARİ'DE DE KAR
Van ve Bitlis çevresinde etkili olan kar yağışı Hakkari ve Yüksekova ilçesinde de hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yüksekova'daki kar yağışı sabah saatlerinde, Hakkari'de ise öğle saatlerinde aniden bastırdı. Lapa lapa yağan kar yağışı kısa sürse kenti beyaza bürürken, vatandaşlar, böyle bir mevsimde yağan kara alışık olmadıklarını söyledi. Yoğun kar yağışı en büyük sıkıntıyı ise hayvan sahiplerine yaşattı. Hayvanlarını yaylalara götürmeye başlayan besiciler, bugün de kara rağmen bu işlerini yapmak zorunda kaldı.

Van'da Nisan Karı Yol Kapattı (3)Van'da Nisan Karı Yol Kapattı (3)Van'da Nisan Karı Yol Kapattı (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler