YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yol Kesen Pkk'lılara Helikopterli Operasyon

YÜKSEKOVA, Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Güldere Köyü yakınlarında Yüksekova-Dağlıca karayolunu kesen PKK'lı teröristler, araçları durdurarak kimlik kontrolu yaptı.

YÜKSEKOVA, Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Güldere Köyü yakınlarında Yüksekova-Dağlıca karayolunu kesen PKK'lı teröristler, araçları durdurarak kimlik kontrolu yaptı. Yaklaşık bir saat yolun trafiğe kapanmasının ardından bölgede önce insansız hava araçları keşif uçuşu yaptı. Ardından da PKK'lıları etkisiz hale getirmek için uçak ve helikopterlerin katıldığı hava operasyonu yapıldı. PKK'lıların yakalanması için yapılan operasyon devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler