YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksekova Belediyesinde Meclis Toplantısı

HAKKARİ (AA) - Yüksekova'da mazbatalarını alarak görevlerine başlayan belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

HAKKARİ - Yüksekova'da mazbatalarını alarak görevlerine başlayan belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Yerel seçimin ardından mazbatalarını alarak görevlerine başlayan Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ve belediye meclis üyeleri ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Yetişkin, belediyelerin bireylere ve gruplara değil, toplumun tüm kesimine eşit hizmet götürme yeri olduğunu belirtti. Meclis üyeleriyle birlikte 5 yıl boyunca halkın yararına olan hizmetleri hayata geçirme çabası içinde olacaklarını belirten Yetişkin, şöyle konuştu: "Hem barış ve çözüm sürecine katkı için mücadele edeceğiz hem de Yüksekova halkının geleceği için, çocuklarımızın geleceği için en üst seviyede performans göstererek arkadaşlarımızla uyum içinde çalışacağız. Şimdiden bütün çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umut ediyorum ki beş yıl birbirimizi kırmadan, incitmeden ve üzmeden daha güzel ve yaşanır bir Yüksekova için çaba göstereceğiz." Gündem maddelerinin görüşülmesiyle toplantı sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler