YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksekova'da Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (3)

HDP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ MAHALLERDE İNCELEME YAPTI Hakkari Valiliği tarafından Yüksekova ilçesi'ndeki sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından HDP ve CHP'li milletvekilleri olayların yoğun

Yüksekova'da Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (3)

HDP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ MAHALLERDE İNCELEME YAPTI
Hakkari Valiliği tarafından Yüksekova ilçesi'ndeki sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından HDP ve CHP'li milletvekilleri olayların yoğun olarak yaşandığı mahallelere giderek incelemelerde bulundu.
HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak başkanlığında Yüksekova'ya gelen HDP Van Milletvekilleri Adem Geveri, Tuğba Hezer, Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, Nihat Akdoğan, Ağrı Milletvekili Mehmet Emin İlhan, MYK ve PM üyeleri ilk olarak Eski Kışla Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.
IRMAK: 'OLAYLARDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ'
Çatışmalar sırasında zarar gören bir evin önünde açıklamalarda bulunan Milletvekili Irmak, ölü ve yaralı sayısı hakkında muamma yaşadıklarını söyledi. Edindikleri bilgilere göre Fettah Es adlı bir kişinin hayatını kaybettiğini, Es'in dün akşam toprağa verildiğini anlatan Irmak, bir kişinin de cenazesinin Yüksekova Devlet Hastanesi'nde olduğunu açakladı. Yaptıkları görüşmede her hangi bir yaralının hastaneye götürülmediğini de belirten Irmak şöyle konuştu:
MUAMMA YAŞIYORUZ
"Gever Irmak, yaptığı açıklamaların ardından beraberindekilerle beraber Orman ve Mezarlık mahallelerinde de incelemelerde bulunup Fettah Es'in taziyesine katıldıktan sonra parti binasına dönerken, aynı mahallelerde CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar başkanlığındaki 4 milletvekili ve PM üyeleri de incelemelerde bulundu. Zarar gören evleri tek tek inceleyen CHP'ler daha sonra çatışmalarda hayatını kaybettiği belirtilen Fettah Es için kurulan taziye çadırına giderek ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yüksekova'da Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (3)Yüksekova'da Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (3)Yüksekova'da Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler