YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksekova'da Yol Çalışmaları

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin, ilçenin farklı noktalarında sürdürülen yol çalışmalarını denetledi.

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin, ilçenin farklı noktalarında sürdürülen yol çalışmalarını denetledi. Güngör Mahallesi'ndeki çalışmalarla ilgili görevlilerden bilgi alan Yetişkin, çalışmaların standart ölçülere uygun yürütülmesini istedi. Aynı mahallede imara açılan yollardaki çalışmaları da denetleyen Yetişkin, vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinledi ve çalışanlara yardımcı olmalarını istedi. Ardından çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgi veren Yetişkin, çalışmaların eş zamanlı olarak devam ettiğini ve dar sokakları standart ölçülerde genişlettiklerini belirtti. Yetişkin, "Güzel ve yaşanabilir bir Yüksekova için çalışmaları hızlandırdık. Vatandaşlarımız da çalışmalara gereken desteği veriyor. Bizler de çalışmalar için seferber olmuş durumdayız. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler