YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 Çift, 14 Şubat'ta Dünya Evine Girdi

İskenderun Belediyesi Nikah Salonu'nun bugün gerçekleştirilen açılışında, 15 çift dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.İskenderun Belediyesi...

15 Çift, 14 Şubat'ta Dünya Evine Girdi

İskenderun Belediyesi Nikah Salonu'nun bugün gerçekleştirilen açılışında, 15 çift dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

İskenderun Belediyesi tarafından sahil kenarına yaptırılan nikah salonu bugün düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Yusuf Civelek, hizmete sunulan salonda ilk nikahı da kendi kıyarak, Gül Türkmenoğlu ve Bestami Gözüküçük'ü nikah akdini gerçekleştirdi. Törende konuşan Civelek, evliliğin ve aile kurumunun önemine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Evlilik toplumumuz için çok önemli bir müessesedir. Toplumun çekirdeğini aileler oluşturur. Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerimizde de nikah büyük önem taşır. Konuşurken, yemin ederken dahi 'nikahımız üzerine' deriz. Aslında bu durum, bu müessesenin ne kadar kutsal olduğunu gösterir. Bizlerde bu düşünce ile İskenderun’a yakışır, deniz sahilinde modern bir nikah salonununu halkımızın hizmetine açmanın onurunu yaşıyoruz. Bu gün ayrıca 14 Şubat Sevgililer günü olması açılışa ayrı bir önem katıyor. İskenderun halkı hizmetlerin en iyisine layık.”

Açılış sonrası genç çiftlerin tango dansı ise ilgi ile izlendi.

15 Çift, 14 Şubat'ta Dünya Evine Girdi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler