YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne, hamile kızı ve torunu soba kurbanı oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen anne, 9 aylık hamile kızı ve 3 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

Anne, hamile kızı ve torunu soba kurbanı oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen anne, 9 aylık hamile kızı ve 3 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.
SOBA 3 CAN ALDI (FOTO-GALERİ)

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Kışla Köyü'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından anne, 9 aylık hamile kızı ve 3 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

Eşi Mardin'de Uzman Çavuş olan 9 aylık hamile 26 yaşındaki Hamide Arık, 3 yaşındaki kızı Irmak ile birlikte bir süre önce İskenderun'a bağlı Kışla Köyü'ndeki annesi 55 yaşındaki Nilüfer Tosun'un yanına yerleşti. Hamide Arık'ın, Karahüseyinli köyündeki oturan kız kardeşi Mine Telli, annesi ve kız kardeşine gün boyu telefonla aradı. Tüm aramalara rağmen annesi ve kız kardeşine ulaşamayan Mine Telli, annesinin komşularını arayarak durumu anlattı. Komşular, kapıyı çalmalarına rağmen açan olmadı. Komşular camı kırıp içeri baktıklarında tüm aileyi yerde yatarken görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan jandarma ve sağlık ekipleri 3 kişinin de öldüğünü belirledi.

Yapılan ilk incelemede anne, kızı ve torununun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri belirtildi. Olay yerindeki incelemenin ardından 3 kişinin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İskenderunda soba faciası | www.mynet.com/video

Kilonuzun rengini şimdi öğrenin!

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler