YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dilek'ten 10 Aydır Haber Alınamıyor

Hüseyin YILDIZ/KIRIKHAN Kırıkhan İlçesi'ne bağlı Karamağara Mahallesi'nde yaşayan Çetin Karaömer, 16 Ağustos 2014'te sıcak havadan dolayı eşiyle birlikte gece evin damında

Dilek'ten 10 Aydır Haber Alınamıyor

Hüseyin YILDIZ/KIRIKHAN Kırıkhan İlçesi'ne bağlı Karamağara Mahallesi'nde yaşayan Çetin Karaömer, 16 Ağustos 2014'te sıcak havadan dolayı eşiyle birlikte gece evin damında yattı. Sabah kalktığında kızı Dilek'i odasında göremeyen baba Karaömer, kızının bulunması için jandarmadan yardım istedi.
O tarihten bu yana Dilek'ten haber alamadığını ve kızının kandırılıp kaçırılmış olabileceğinden şüphelendiklerini belirten Çetin Karaömer, "Odada sadece cep telefonu vardı. Son görüşme yaptığı numara araştırıldı hat Hatay'da askerlik yapan Sivaslı O.P.'ye ait çıktı. O da, hattı İzmir'de oturan dayısı Metin B.'nin kullandığını söyledi. Metin B.'ye ulaştık o da, 'Kızınızı ben aramadım ve tanımıyorum, kızınıza sahip çıksaydınız' dedi" diye konuştu.
Daha sonra Yozgat'tan kimliği belirsiz bir kişinin kendisini arayarak 'Kızınızın nerde olduğunu biliyorum ama söylersem kızınızı öldürürler' diyerek Dilek'e ulaşabileceği bir numara verdiğini belirten Karaömer, o numaradan da kızına ulaşamadığını söyledi. Savcılıktan aldığı bilgiye göre Metin B.'nin tecavüz, adam yaralama gibi 27 suç kaydının bulunduğunu ifade eden Çetin Karaömer, yetkililere seslenerek şunları söyledi:
"Kızım hiçbir yeri bilmez, ilçeye bile yalnız başına gitmezdi. Aldığım her bilgiyi, duyduğum her şeyi savcılığa bildirdim. Kızımın kandırıldığını düşünüyorum. Kızımın telefonda konuştuğu şahsın 27 suçtan dosyası olduğunu öğrendim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kızımdan 10 aydır haber alamıyorum ve hayatından endişe ediyorum. Yetkililerden bir an önce kızımın bulunmasını istiyorum."
Dilek'in annesi Şükran Karaömer de kızının bir an önce bulunmasını istediğini söyledi.

Dilek'ten 10 Aydır Haber Alınamıyor

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler