YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dörtyol Narenciyesine Hibe Desteği Girişimi

Dörtyol İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, narenciyenin Avrupa Birliği standartlarında yetiştirilmesi için 45 bin avroluk proje hazırladı.

Dörtyol İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, narenciyenin Avrupa Birliği standartlarında yetiştirilmesi için 45 bin avroluk proje hazırladı. Dörtyol Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal, yaptığı açıklamada, projeye hibe sağlanması halinde narenciye üretiminin Avrupa düzeyinde incelenerek yenilikçi uygulamaların ilçeye kazandırılacağını bildirdi. Projede görev alacak ekibin İspanya'daki incelemelerinin ardından bölge çiftçilerinin bir dizi eğitime tabi tutulacağını ifade eden İnal, hazırlanan projenin bölge ekonomisine katkısının çok olacağını kaydetti. Projenin, Dörtyol Turunçgil Üreticileri Birliği, Dörtyol Ziraat Odası ve Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığında sürdüğü bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler