YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dörtyol'da uyuşturucu operasyonu

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu kullandığı ve ticaretini yaptığı belirlenen 3 kişinin çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi.

HATAY (A.A) - Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Yeşil Mahallesi'nde Ömer Tutmaz'ın (25) evinde arama yaptı.

Evde yapılan aramalarda 335 gram esrar maddesi ile geçirildiğini, ev sahibi Ömer Tutmaz'ın yanı sıra İbrahim Tutmaz (25) ve Abdulkerim Büyük (28) gözaltına alındı.

Yetkililer, sorgularının ardından 3 kişinin esrar kullandıkları ve ticaretini yaptıkları gerekçesiyle çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler