YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi Tarafından Öldürülen İpek'in Ailesi: Bizim De Canımız Tehlikede

Ramazan ÇELİK/ HATAY, Samandağ İlçesi'nin Uzunbağ Mahallesi'nde 17 Nisan'da meydana gelen olayda, Mehmet Ali Bakımcı iddiaya göre 53 yaşındaki Yaşar

Eşi Tarafından Öldürülen İpek'in Ailesi: Bizim De Canımız Tehlikede

Ramazan ÇELİK/ HATAY, Samandağ İlçesi'nin Uzunbağ Mahallesi'nde 17 Nisan'da meydana gelen olayda, Mehmet Ali Bakımcı iddiaya göre 53 yaşındaki Yaşar Bakımcı'nın işlettiği lokantada tartıştığı eşi İpek Bakımcı'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü, 25 yaşındaki baldızı Ebru Taşar'ı da yaraladı. Olay yerinden kaçan Bakımcı, polisin tüm çabalarına rağmen bulunamadı.
BİZİM İÇİN TEHDİT UNSURUDUR
İpek Bakımcı'nın ailesi Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyerek katilin yakalanmamasına tepki gösterdi. Aile adına açıklama yapan ve olay sırasında da sağ el orta parmağı parçalanan Ebru Taşar, Mehmet Ali Bakımcı'nın elini kolunu sallayarak ortada dolaşmasından rahatsızlık duyduklarını belirterek şunları söyledi:
"Ablamın öldürülmesinin üzerinden 13 gün geçti ama katil hala bulunamadı. Bunun sebebini merak ediyoruz. Güpe gündüz bir mahallede cinayet işleniyor. O sırada ben yaralanıyorum ve katil elini kolunu sallayarak geziyor. Bunun anlaşılması çok zor. İpek'in katili babamı ve kardeşlerimi de tehdit ediyordu. Katilin ortalıkta gezmesi aile için bir tehdit unsurudur. Yetkililer bütün imkanları kullanarak katili bulmalı, yargıya teslim etmelidir."

Eşini Öldüren Kocanın Uzaklaştırma Kararı VarmışEşini Öldüren Kocanın Uzaklaştırma Kararı Varmış

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler