YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası H Grubu'nda yer alan Homend Antakya Belediyesi, ikinci maçında Litvanya'nın Vilnus Kibirkstis takımını deplasmanda yenmenin mutluluğunu

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası H Grubu'nda yer alan Homend Antakya Belediyesi, ikinci maçında Litvanya'nın Vilnus Kibirkstis takımını deplasmanda yenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Antakya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Kupaları'ndaki ilk maçında İsrail'in Elitzur Ramla takımını evinde oynadığı maçta 69-63 mağlup eden Homend Antakya Belediyesi'nin, ikinci maçında deplasmanda Vilnus Kibirkstis takımını 93-69'luk skorla yenmeyi başardığı belirtildi.

Takımın Avrupa Kupası'ndaki ikinci maçından da galibiyetle ayrılmasından duyduğu mutluluğu ve gururu dile getiren Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, elde edilen başarıdan dolayı teknik heyet ve oyuncuları yürekten kutladığını ifade etti.

Savaş, henüz 2 yıllık bir geçmişe sahip Homend Antakya Belediyesi kadın basketbol takımının başarı çıtasını her geçen gün yukarıya çıkararak kendilerini gururlandıran sonuçlar elde ettiğini bildirdi.

Takımın Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası'nda oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar aldığını belirten Savaş, şunları kaydetti:

"İlimizi ve ülkemizi gururlandıran bu sonuçlardan ötürü takımımızı gönülden tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Kendi evinde ve deplasmanda oynadığı müsabakalarda takımımıza verdikleri coşkulu destekten ötürü taraftarlarımıza, başta hayırsever iş adamı Erol Bilecik olmak üzere takımımıza maddi ve manevi destek veren tüm iş adamlarımıza, zamanlarını takımımız için harcayan yönetim kurulu üyelerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Homend Antakya Belediyesi pazar günü kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Antakya Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma öncesinde takımda sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmadığı belirtildi.

Muhabir: Abdulgafur Kılıç / İsmihan Özgüven

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler