YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hatay’Da 15 Temmuz Etkinliği

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)- 15 TEMMUZ demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hatay’ın merkez İlçesi Antakya’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. İlk olarak

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)- 15 TEMMUZ demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hatay’ın merkez İlçesi Antakya’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlk olarak Köprübaşında toplanan kalabalık ellerinde Türk bayraklarıyla Hatay Valisi Erdal Ata ve protokolünün katılımıyla 15 Temmuz Milli İrade Parkı’na kadar ‘Milli birlik yürüyüşü’ gerçekleştirdi. 15 Temmuz Milli İrade Parkı’ndaki etkinlikler ise saygı duruşu ve İstikla Marşı’nın okunmasıyla başladı. Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun ettiği dualarla devam eden programda Kuran-ı Kerim okundu. Etkinlikte Hatay’da yaşayan farklı inançlara mensup vatandaşların kanaat önderleri konuşma yaptı. Etkinlik esnaf odaları, siyasi parti il başkanları, belediye başkanları ve Hatay Valisi Erdal Ata’nın konuşmasıyla sürdü.

CUMHURBAŞKANI KONUŞURKEN ELEKTRİKLER KESİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma sinevizyon eşliğinde izlenirken elektrik kesildi. Elektriklerin kesilmesinin ardından jeneratörler devreye girdi ancak internet bağlantısı koptu. Bu nedenle bir süre Cumhurbaşkanı'nın konuşması izlenemedi. Bir süre sonra elektrik arızası giderilince program kaldığı yerden devam edildi. Hatay’daki programlar saat 00.13’te salaların okunmasının ardından 24 saat sürecek demokrasi nöbetine başlanmasıyla devam etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler