YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hatay'da Taşlı Saldırıya Polis Müdahalesi

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle yürüyüş yapmak isteyen grubun taşlı saldırıda bulunması üzerine polis müdahale etti.

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle yürüyüş yapmak isteyen grubun taşlı saldırıda bulunması üzerine polis müdahale etti. Defne ilçesi Uğur Mumcu Alanı'nda toplanan yaklaşık 500 kişilik bir grup, slogan atarak Gündüz Caddesi'nden Armutlu Mahallesi girişine kadar yürüdü. Polisin ilerlemelerine izin vermemesi üzerine gruptakiler polise taş, molotof kokteyli, havai fişek ve bilye attı. Grubun dağılması yönünde defalarca kez uyarılmalarına rağmen dağılmayan gruba polis TOMA ve biber gazıyla müdahale etti. Çekmece ve Turunçlu Caddelerine kaçan grup, tekrar toplanarak çöp bidonlarını yaktı. Bu arada müdahale sırasında bir TOMA da hasar gördü. Grubun eylemi sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler