YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hatayspor'a Destek

 Hatay'daki bazı sivil toplum örgütleri, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hatayspor'a destek olamak amacıyla "Hatayspor için Bayrak As"

Hatay'daki bazı sivil toplum örgütleri, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hatayspor'a destek olamak amacıyla "Hatayspor için Bayrak As" kampanyası düzenledi. Tarihi Uzun Çarşı girişinde toplanan sivil toplum örgütleri, ellerindeki "Şampiyon Hatayspor" yazılı bayrakları esnafa dağıttı. Esnaftan destek isteyen grup, herkesi takıma sahip çıkmak adına hafta sonu oynanacak maça davet etti. Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder de, Ahmediye Cami önünde sezonun bitmesine kısa süre kala herkesi takıma sahip çıkmaya ve oyunculara morel vermeye davet etti. Antakya Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz de kentin sembollerinden biri olan Hatayspor'un gücüne güç katmak, takımın moralini yüksek tutmak amacıyla bu kampanyayı başlattıklarını kaydetti. Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Genç İşadamları Derneği Başkanı Aydın Toksöz, Hatay Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Halit Yağcıoğlu'nun destek verdiği kampanya kapsamında esnaftan takıma sahip çıkılması ve destek vermesi istendi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler