YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HGC’den Başkan Kimyeci'ye Ziyaret

 Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, yerel basınla diyaloglarını en üst düzeyde tutabilmek için gayret içerisinde olduklarını kaydetti. Başkanlığa seçildiği günden itibaren de Antakya’nın hizmetlerini en güzel şekilde yapacaklarını ifade eden Kimyeci, basınla diyalog halinde olacaklarını söyledi. Yerel basının desteğini ve katkısını son derece önemsediğini belirten Kimyeci, ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu kaydetti. Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen de Kimyeci'ye yeni görevinde başarılar dileyerek, daha önceki dönemlerde olduğu gibi gazetecilerle siyasilerin, birbirlerine yardımcı olacaklarını ve Antakya için hayırlı işler yapacaklarını söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler