YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İTSO Meclis Başkanı Binbay Vefat Etti(Fotoğraflı

Bir süredir hastanede tedavi gören ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclis Başkanı Mehmet

Bir süredir hastanede tedavi gören ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclis Başkanı Mehmet Binbay'ın (73) cenazesi toprağa verildi.

İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, Binbay'ın yakınları ile Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İTSO Başkanı Halil Şahin, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda işadamı katıldı.

Binbay'ın cenazesi İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlunun kıldırdığı cenaze namazının ardından İskenderun Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muhabir: Ömer Soylu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler