YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardeş Kavgası, 14 Yıl Önceki Cinayeti Ortaya Çıkardı

      Dörtyol ilçesinde bir kişi, kavga ettiği ağabeyinin, 14 yıl önce kaybolduğu sanılan kardeşini öldürüp, evlerinin bahçesine gömdüğünü öne sürdü.

Dörtyol ilçesinde bir kişi, kavga ettiği ağabeyinin, 14 yıl önce kaybolduğu sanılan kardeşini öldürüp, evlerinin bahçesine gömdüğünü öne sürdü. Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Numune Evler Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki bir iş yerinde kavga ihbarı aldı. İş yerine gelen ekipler, miras yüzünden kavga ettiği öne sürülen kardeşleri ayırdı. Kardeşlerden M.Ç ve M.Ç (36), gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A.Ç tutuklandı, G.Ç. ve M.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ailenin, 14 yıl önce, 22 yaşındaki G.Ç ile ilgili kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler